S-a umplut de tatuaje religioase! Vezi unde si-a mai facut Brigitte Nastase inca doua tatuaje


Brigitte Nastase adora tatuajele. Este a treia oara cand trece pragul unui salon de tatuaje in acest an, iar de aceasta data si-a facut doua intr-o singura sedinta. Brigitte si-a gasit si de aceasta data sursa de inspiratie in Biblie. 


Cine ar fi crezut ca Brigitte Nastase este atat de credincioasa incat sa isi tatueze versete intregi? De fiecare data cand ajunge intr-un salon de tatuaje, Brigitte isi alege un model religios. In iunie si-a facut un inger pe tot spatele, care sa se “asorteze” cu mesajul pe care il avea deja: „There is nothing I love more than my Lord Jesus (Nu iubesc pe nimeni mai mult decat pe Domnul meu Isus). 


 

New @andrei.man.radicalink

A post shared by Nastase Brigitte (@brigitte_nastase) on


 

Me????

A post shared by Nastase Brigitte (@brigitte_nastase) on


In septembrie si-a imbogatit colectia cu Psalmul 118:8 pe omoplatul drept: It is better to trust in the Lord/ Than to put confidence in man (“Este mai bine sa ai incredere in Dumnezeu/ Decat sa te increzi intr-un barbat”).

Tot din Biblie s-a inspirat si pentru ultimul tatuaj pe care si l-a facut cu doar cateva ore in urma. De aceasta data, a ales un pasaj din Epistola lui Pavel catre romani: “If your enemy is hungry, feed him; if he is thirsty, give him a drink. For in so doing, you will heap coals of fire on his head." (Daca ii este foame vrajmasului tau, da-i sa manance; daca-i este sete, da-i să bea; caci, daca vei face astfel, vei ingramadi carbuni aprinsi pe capul lui). Acest tatuaj a fos realizat in dreptul sanului stang, iar pe piept si-a mai tatuat mesajul: “Follow your heart” (Urmeaza-ti inima).


 

My rule.....

A post shared by Nastase Brigitte (@brigitte_nastase) on


 

Back @alexandru_ceobanu

A post shared by Nastase Brigitte (@brigitte_nastase) on


Cei care o urmaresc pe Brigitte pe Instagram au fost incantati de alegerile ei: “Superbe tatuajele, ca si tine”, “Superbe tatuaje” si “Superb citat!”, au fost cateva dintre comentariile postate.

related posts

Modifică setările cookies