S-a vopsit de atatea ori, incat fanii au uitat care e culoarea naturala a parului. Transformarile de look pe care si le-a facut Demi Lovato in ultimii doi ani


In ultimii doi ani, Demi Lovato a trecut printr-o serie de transformari fizice, cea care a avut cel mai mult de suferit fiind culoarea parului.


De la brunet la roscat, de la roz la albastru, cantareata de 21 de ani s-a vopsit de nenumarate ori in ultimii doi ani, reusind sa-si surprinda de fiecare data fanii.

 

Fosta vedeta Disney a trecut in prima instanta de la brunetul care o consacrase la roscat, care intre timp s-a transformat in blond, iar din acest punct au inceput schimbarile mai putin asteptate. 

Invitata sa faca parte din juriul unei emisiuni de talente, Demi Lovato a tinut sa sarbatoreasca aceasta realizare cu un nou look, astfel ca si-a vopsit varfurile parului in nuanta de roz, urmata de o schimbare radicala spre sfarsitul anului trecut, atunci cand a aparut in public cu parul vopsit albastru.

 

Cea mai recenta aparitie a cantaretei ne-a aratat o Demi Lovato cu podoaba capilara vopsita in totalitate in roz."Fac asta destul de des. Imi schimb culoarea parului de cate ori pot. Am fost bruneta, roscata, insa am avut si culori mai neobisnuite, cum ar fi portocaliu si albastru", a declarat Demi intr-o emisiune a lui Ellen DeGeneres.

related posts

Modifică setările cookies