S-au casatorit doar de sase luni si urmeaza sa devina parinti. Naya Rivera a anuntat ca este insarcinata cu primul copil


In urma cu sase luni, Naya Rivera si Ryan Dorsey surprindeau pe toata lumea dupa ce au anuntat ca s-au casatorit, iar relatia lor nu s-a oprit la acest nivel.


Prin intermediul unui post publicat pe blogul ei, starul din Glee le-a marturisit admiratorilor ca ea si sotul ei urmeaza sa devina parinti.

"Surpriza! Vom avea un copil! Ryan si cu mine ne simtim binecuvantati si de-abia asteptam cel mai nou membru al familiei", a scris aceasta, alaturi de o fotografie cu cele doua celebritati din copilarie.

Naya (28 de ani) si Ryan (31 de ani) s-au casatorit in Cabo San Lucas, pe 19 iulie. Intr-un mesaj pentru admiratori, acestia au marturisit: "Suntem binecuvantati ca suntem sot si sotie. Ziua noastra a fost incredibila, iar totul a fost asa cum ne-am dorit. Dragostea adevarata mereu invinge".

Anuntul a fost cu atat mai surprinzator, cu cat Naya de-abia a pus capat logodnei de sase luni cu Big Sean. Logodna dintre cei doi s-a incheiat pe neasteptate, aparand informatii potrivit carora celebrul rapper ar fi inselat-o pe actrita din Glee.

FULLSCREEN
S-au casatorit doar de sase luni si urmeaza sa devina parinti. Naya Rivera a anuntat ca este insarcinata cu primul copil
  • /

related posts

Modifică setările cookies