S-au căsătorit în secret și așteaptă gemeni. Cum au petrecut Valentina Pelinel și Cristi Borcea în ziua nunții lor


Cristi Borcea și Valentian Pelinel reprezintă unul dintre cele mai spontane cupluri din România. 


Primul copil al lor s-a născut în timp ce Cristi Borcea era deținut, iar acum omul de afaceri n-a mai vrut să piardă timpul. Cunoscuții celor doi au fost uimiți să afle că Valentina este din nou însărcinată, de data asta cu gemeni. Surse din anturajul cuplului au dezvăluit și sexul bebelușilor. Se pare că Borcea și Pelinel așteaptă fetițe. 

„Gemenii au fost concepuți în vacanță din Turcia! Am primit vestea cu mare bucurie, dar mă așteptăm”, a declarat Cristi Borcea după ceremonie. 
 

Iar surprizele nu se opresc aici. Valentina și Cristi s-au căsătorit civil. Evenimentul a avut loc într-un cadru restrâns. Doar familia și câțiva prieteni apropiați au participat la evenimentul intim.


 În ziua nunții, Pelinel a purtat o rochie roșie, scurtă și sandale metalice, cu toc. Cristi Borcea a îmbrăcat un costum bleumarin, cu cravată asortată și cămașă albă. 

 

DA ❤

O postare distribuită de Valentina Pelinel (@valentinapelinel) pe

Valentina a postat pe contul personal de Instagram și o fotografie alături de o parte din invitați, care s-au amuzat la panoul foto. 


 

O postare distribuită de Valentina Pelinel (@valentinapelinel) pe


Cristi Borcea și Valentina Pelinel sunt împreună de 3 ani. Este a treia căsnicie pentru omul de afaceri, carea  mai fost căsătorit cu Mihaela Borcea, cu care are trei copii și cu Alina Vidican, care i-a dăruit doi copii. 

 Valentina a mai fost și ea căsătorită cu Criti Boureanu, de care a divorțat în urmă cu 3 ani, după 9 ani de relație. 

 

 

????

O postare distribuită de Valentina Pelinel (@valentinapelinel) pe

  

  related posts