S-au dezbracat complet in vazul tuturor. Celebritatile care au socat prin aparitii nud in anul 2013


Cele mai provocatoare fotografii si cele mai indraznete videoclipuri au apartinut cu siguranta anului 2013, cand vedetele cele mai rebele ale showbiz-ului au renuntat la haine in favoarea unor aparitii socante in costumul Evei.


Febra nudismului le-a cuprins pe cele mai in voga dive ale momentului, astfel incat cantarete precum Miley Cyrus, Rihanna sau Nicki Minaj nu s-au sfiit sa-si arate formele incitante fie in pictoriale realizate de profesionisti, in videoclipuri sau pur si simplu pe pagina de Instagram.

Miley Cyrus a aratat tot ce se putea in videoclipul piesei „Wrecking Ball”, dar surpriza nu a fost atat de mare pe cat se astepta, avand in vedere show-urile erotice pe care le-a sustinut anul acesta.

Rihanna, care s-a pozat adesea cu telefonul mobil in cada, la dus sau piscina si apoi le-a publicat pe internet, a fost protagonista unui pictorial incendiar, realizat de revista GQ, pentru care Rihanna s-a dezbracat complet, singurul ei accesoriu fiind un sarpe.

Nicki Minaj, adepta aparitiilor nud, si-a incantat fanii de-a lungul anului cu cele mai indraznete fotografii, postate direct pe paginile de socializare.


 

  • S-au dezbracat complet in vazul tuturor. Celebritatile care au socat prin aparitii nud in anul 2013

related posts

Modifică setările cookies