S-au distrat de minune la plaja. Cum au fost fotografiate aceste vedete in timp ce se relaxau


Dupa o relatie care a durat aproape doi ani, Janel Parrish, starul din Pretty Little Liars si-a gasit fericirea alaturi de un barbat pe care actrita a avut grija sa-l tina departe de ochii presei.


Janel Parrish a fost cuplata cu Payson Lewis pentru o buna perioada de timp, insa la sfarsitul anului trecut cei doi au anuntat ca nu mai formeaza un cuplu. Pentru cateva luni, vedeta de 26 de ani s-a bucurat de libertate, insa de la inceputul verii a inceput sa se vada cu un barbat despre care presa tabloida a aflat detalii destul de tarziu.

Actualul iubit al actritei din Pretty Little Liars se numeste Justin Altamura, un cantaret care face parte din trupa rock The Iron Heart. Cei doi nu prea au aparut in public, singurele indicii despre relatia lor fiind dezvaluite de fotografiile postate pe retelele de socializare.

In urma cu cateva zile, Janel si Justin au fost surprinsi de paparazzi in timp ce se relaxau pe o plaja din Hawaii. Imbracata intr-un costum de baie negru, format din doua piese, tanara actrita nu a ratat ocazia de a se fotografia alaturi de iubitul ei, iar la un moment dat au lasat deoparte inhibitiile si au dat frau liber sentimentelor. 

 

FULLSCREEN
S-au distrat de minune la plaja. Cum au fost fotografiate aceste vedete in timp ce se relaxau
  • /

related posts