S-au impacat pentru a doua oara. Jean-Claude Van Damme si sotia sa nu mai divorteaza


Jean-Claude Van Damme a anuntat ca el si sotia sa nu se mai despart, dupa ce in martie 2015 au depus actele de divort pentru a doua oara pe parcursul casniciei.


Starul de 54 de ani a divortat pentru prima data de sotia sa in 1992, iar cei doi s-au recasatorit sapte ani mai tarziu.

In cadrul unui interviu acordat pentru TMZ, actorul a dezvaluit ca relatia cu Gladys Portugues este pe drumul cel bun, explicand ca: "Familia JCVD este inca puternica. Copiii sunt puternici, sotia este puternica. Sunt atat de multe divorturi in intreaga lume, ceea ce este trist pentru copii".

In martie 2015, Gladys a depus actele pentru divort, invocand ca exista "diferente de gandire ireconcibiabile, insa se pare ca lucrurile s-au rezolvat intre ei.

Jean-Claude Van Damme si Gladys Portugues au impreuna doi copii, pe Kristopher si pe Bianca. Acestia s-au casatorit pentru prima data in 1987, iar a doua oara in 1999. Pe parcursul pauzei de sapte ani, actorul a avut o relatie cu Darcy LaPier, cu care are un baiat, pe Nicholas.

related posts

Modifică setările cookies