S-au intors si sunt mai bogati, mai machiavelici si mai sexy ca niciodata. Vezi cum arata “noii” J.R., Bobby si Sue Ellen din Dallas


Atat starurile consacrate, cat si cele noi din “Dallas” au participat aseara la lansarea londoneza a noului serial, care va debuta luna viitoare in Europa.


Linda Grey, cea care a devenit cunoscuta datorita rolului Sue Ellen, a aratat incredibil de bine la cei 71 de ani ai sai intr-o rochie rosie.

Larry Hagman, interpretul lui J.R. Ewing, a purtat palaria de cowboy care l-a consacrat cu un costum bleumarim, in timp ce Patrick Duffy (Bobby Ewing) a ales un costum negru.

Veteranii serialului au fost insotiti de membri mai tineri ai distributiei.

Printre acestia s-au numarat Jesse Metcalfe, starul din “Neveste disperate”, care va interpreta rolul lui Christopher Ewing, fiul lui Bobby si al Pamelei.

Brenda Strong va juca rolul lui Ann Ewing, cea de-a treia sotie a lui Bobby, personaj creat dupa ce Victoria Principal a refuzat sa reia rolul Pamelei, pe care l-a jucat in prima varianta a serialului.

John Ross Ewing III, fiul lui J.R., va fi interpretat de Josh Henderson, care, culmea ironiei, s-a nascut chiar in Dallas.

Jordana Brewster va fi Elena Ramos, fiica bucataresei familiei Ewing, prietena din copilarie a lui Christopher si John Ross, de care amandoi sunt indragostiti.

Iar Julie Gonzalo o va interpreta pe Rebecca Barnes, care se va casatori cu Christopher in episodul pilot, iar apoi va ramane insarcinata cu gemeni.

Spune si tu: ai de gand sa te uiti la noul Dallas? Daca da, ce personaje iti plac pana acum?

related posts

Modifică setările cookies