S-au logodit si au sarbatorit cu o zi pasionala printre valuri. Fostul fotbalist si-a etalat iubita la plaja


Nu este pentru prima data cand Jamie O'Hara si iubita lui ofera un show pe cinste privitorilor din jurul lor. Indragostitii s-au logodit si au tinut mortis sa sarbatoreasca in valurile marii.


Fostul fotbalist de la Tottenham traieste intens fiecare moment alaturi de iubita lui. A fost implicat intr-un divort urat si in tot felul de escapade amoroase care au facut deliciul presei de scandal din Marea Britanie, insa acum bruneta superba de la bratul sau pare ca l-a ,,cuminti".

Daca in trecut, cei doi au facut deliciul fotografilor, pe o plaja in Ibiza, acum indragostitii au fost surprinsi in timp ce se sarutau, imbratisau si mangaiau pasional, in vazul tuturor.


Jamie O'Hara a divortat de sotia lui, Danielle Lloyd, dupa ce femeia a aflat ca fusese inselata cu mai multe femei, chiar la putina vreme dupa ce s-au casatorit. La inceputul anului s-a despartit cu surle si trambite de  Bianca Gascoine, iar acum pare sa fi uitat cu desavarsire de fostele iubiri si si-a cerut in casatorie iubita, pe Elizabeth-Jayne Tierney. 
 
Cei doi isi expun iubirea pe Instagram ori de cat ori au ocazia, iar imaginile pe care fotbalistul le posteaza cu iubita lui aduna cele mai multe aprecieri din partea fanilor.


 
Vezi mai multe imagini in galeria foto de mai jos: 

related posts

Modifică setările cookies