S-au luptat pentru costodia copiilor si s-au acuzat reciproc de infidelitate, iar acum au fost surprinsi sarutandu-se in parc. Ce cuplu celebru a facut pace


In 2012 se luptau pentru custodia copiilor si se acuzau reciproc de infidelitate, insa acum cei doi par sa fi trecut peste aceste tensiuni ... de dragul copiilor.

Tag-uri: #Heidi Klum #Seal

Seal si Heidi Klum au fost surprinsi de paparazzi intr-un parc din Los Angeles in ipostaze tandre, la doi ani de la despartirea care a fost subiect pricipal pentru tabloidele britanice. Desi initial au vrut ca despartirea sa fie amiabila, in presa de scandal au iesit atunci la suprafata tot felul de amanunte neplacute din relatia lor.

Iata ca, de dragul celor trei copiii pe care ii au impreuna, Seal si Heidi Klum au trecut peste aceste divergente si s-au intalnit la un meci de fotbal in care au jucat cei mici. Mai mult, paparazzii au surprins si un sarut pe gura si o imbratisare tandra. Desi gesturile lor vor da nastere la tot felul de suspiciuni, probabil ca intre cei doi nu mai exista cale de impacare...in sensul de a forma din nou un cuplu.

In urma cu doi ani, tabloidele au scris ca Seal si-a acuzat sotia ca l-a inselat cu bodyguardul familiei. Dupa despartire, Klum a recunoscut ca are o relatie cu bodyguardul, insa a precizat ca aceasta a inceput dupa despartirea de Seal. La randul ei, Heidi l-a suspectat pe Seal de infidelitate, solicitand in momentul in care a depus actele pentru divort custodia copiilor.

De dragul celor 3 copii, Seal si Heidi au din nou o relatie civilizata si ne-am bucura sa incerce din nou :) Totusi, Heidi trebuie sa tinem cont de faptul ca Heidi este implicata intr-o relatie cu tanarul de 28 de ani, Vito Schnabel.

FULLSCREEN
S-au luptat pentru costodia copiilor si s-au acuzat reciproc de infidelitate, iar acum au fost surprinsi sarutandu-se in parc. Ce cuplu celebru a facut pace
  • /

related posts

Modifică setările cookies