S-au reintors la fostii: ce vedete de la Hollywood si-au reinviat relatiile esuate


In limbaj popular se spune ca nu e bine sa reincalzesti o ciorba care s-a racit. In realitate insa, numeroase persoane se intorc la fostele iubiri din credinta (uneori naiva) ca lucrurile si oamenii se pot schimba. Vedetele de la Hollywood nu sunt o exceptie de la aceasta situatie.


1. Pink

Pink si sotul ei, Carey Hart, s-au despartit in 2008, dupa doi ani de casnicie. In aprilie 2009, cuplul s-a reimpacat. "N-am avut nimic niciodata in viata mea pentru care sa nu fi muncit din greu si relatia mea a fost acel lucru", a povestit Pink mai tarziu intr-un interviu TV. Cantareata a dat nastere primului copil al cuplului, Willow Sage, in iunie 2011.

2. Elizabeth Taylor

Faimoasa actrita si Richard Burton si-au incheiat tumultosul mariaj de 10 ani in 1974. Despartirea n-a durat insa mult  - 6 luni mai tarziu, in octombrie 1975, pasionalul cuplu s-a recasatorit in cadrul unei ceremonii private, in Africa. La mai putin de un an dupa acest moment, in iulie 1976, cei doi au divortat pentru a doua oara.

3. Stephanie Seymour

Supermodelul a depus actele pentru a divorta de sotul ei, miliardarul Peter Brant, in martie 2009. In septembrie 2010, insa, cei doi au anulat procedura de divort. Motivul se pare ca a fost o patura de familie, pe care Stephanie i-a dus-o inapoi lui Peter, iar aceasta inalnire a ajutat la deschiderea unui dialog sincer si deschis intre cei doi.

4. Larry King

Celebrul moderator de talk show a fost casatorit de 8 ori - 2 dintre acele dati cu aceeasi femeie - iepurasul Playboy Alene Atkins. In 2010, King a marturisit intr-un interviu TV ca nu s-a casatorit mereu din dragoste. "In viata mea, cred ca am iubit 3 femei. M-am casatorit cu toate trei. Celelalte casnicii n-au fost din dragoste, au fost lucruri care trebuiau facute.". Avand in vedere ca dintre cele 8 casnicii, 2 au fost cu aceeasi persoana, putem ghici ca una dintre marile iubiri ale moderatorului a fost iepurasul Alene.

related posts

Modifică setările cookies