S-au sarutat direct pe covorul rosu. Cum arata iubita acestui barbat si de ce nu a putut trece neobservata


Sarah Hayland si Dominic Sherwood au participat la premiera din Hollywood a productiei Star Wars: The Force Awakens, ocazie cu care cei doi nu au ezitat sa-si arate sentimentele in public.


In timp ce erau fotografiati pe covorul rosu, Sarah si Dominic s-au sarutat pasional, spre bucuria admiratorilor care sunt incantati de relatia celor doi.

Imbracata intr-o rochie mini, cu paiete, actrita din Modern Family a aratat impecabil, sandalele negre, machiajul disrect si coafura naturala completand perfect un outfit simplu, dar de efect, care i-a scos in evidenta atuurile fizice.

De cealalta parte, Dominic a facut senzatie intr-un costum albastru, la care accesorizat o pereche de pantofi maro. In varsta de 25 de ani, Dominic Sherwood este model, actor si muzician si este iubitul Sarei din februarie 2015.

In august 2014, Sarah Hyland s-a despartit de Matthew Prokop, obtinand chiar si un ordin de restricti impotriva acestuia.

Tanara a povestit ca a fost implicata in numeroase incidente, la un moment dat fiind impinsa de Prokop in fata unei masini in timp ce se certau. "M-a prins atat de tare incat nu mai puteam respira sau vorbi. M-am speriat si m-am temut pentru viata mea", a declarat aceasta.

FULLSCREEN
S-au sarutat direct pe covorul rosu. Cum arata iubita acestui barbat si de ce nu a putut trece neobservata
  • /

related posts