Sacha Baron Cohen, asa cum rar este vazut. Cum a aparut Borat intr-o zi normala a vietii lui


Toti il stiu cu par cret, mustata si celebrul costum de baie verde. Cum arata insa Sacha Baron Cohen cand nu e Borat si nici alt personaj care i-a adus celebritatea?


Cu un tricou gri, palarie pe cap, ochelarii de soare pe ochi si intr-o pereche de jeansi, Sacha Baron Cohen a fost surprins de angajatii publicatiilor mondene pe strazile din Beverly Hills.

Hotarat "sa dea gata" o sticla de smoothy sanatos, starul a etalat o manichiura multicolora, care i-a facut pe editorii de peste ocean sa se intrebe ce mai pune la cale. Pana acum, el a iesit in evidenta mai ales datorita personajelor-parodie pe care le-a facut - Borat, Dictatorul, Ali G.

De altfel, toate gesturile nebunesti pe care le-a facut de-a lungul timpului o stanjenesc pe sotia lui. Isla Fisher, care a marturisit intr-un interviu mai vechi: "Nu pot sa va spun cat este de stanjenitor in anumite momente. Pentru el nu exista nici o diferenta intre glume si viata reala. Odata a intrebat-o pe Cate Blachett ce face pentru a supravietui, iar pe Diane Keaton a confundat-o cu o alta actrita. Iar acestea nu sunt decat cateva exemple", a marturisit aceasta. 

FULLSCREEN
Sacha Baron Cohen, asa cum rar este vazut. Cum a aparut Borat intr-o zi normala a vietii lui
  • /

related posts