Sacoul pe care toate admiratoarele Reginei Letizia il vor dori. Cum sa te imbraci ca o regina la un pret convenabil


Regina Letizia a Spaniei a impresionat inca o data. Consoarta Regelui Felipe si-a aratat latura materna si i-a consolat in urma cu putin timp pe copiii bolnavi de la spitalul "Nino Jesus" din Madrid. 


Imbracata intr-un palton rosu, pantaloni negri si o bluza tot neagra, regina Letizia a venit la "Nino Jesus" din Madrid alaturi de un "alai" de garzi de corp. Zambitoare, ea a pozat alaturi de conducerea spitalului si a apoi i-a vizitat pe micutii internati, oferindu-le cateva momente de liniste si amuzament.

Fotografii nu au scapat-o niciun moment din priviri pe frumoasa sotie a Regelui Felipe si au pozat-o si cand a renuntat la palton. Ei au constatat ca sacoul brodat pentru care a optat fosta jurnalista este o creatie accesibila Zara, pe care Letizia a mai purtat-o si in luna decembrie a anului trecut.

Iata, deci, ca nu doar Ducesa de Cambridge isi recicleaza articolele vestimentare si isi castiga respectul celor din jur procedand astfel!

De altfel, regina Spaniei ii face concurenta serioasa lui Kate Middleton, considerata pana nu demult cea mai chic reprezentanta a unei case regale europene. Letizia vine din urma si straluceste la fiecare aparitie, ba chiar impresioneaza criticii de moda, care ii admira indrazneala si sustin ca, pana acum, doar printesei Diana isi iesea sa poarte tinute atat de chic.

FULLSCREEN
Sacoul pe care toate admiratoarele Reginei Letizia il vor dori. Cum sa te imbraci ca o regina la un pret convenabil
  • /

related posts

Modifică setările cookies