Salata pe care Kim Kardashian si surorile ei o mananca non-stop. Ingredientele care le ajuta sa arate asa


Cei care urmaresc reality show-ul "Keeping Up with the Kardashians" au observat ca, atunci cand sunt acasa, surorile Karadshian mananca non-stop o anumita salata. Ei au intrebat despre ce reteta este vorba, iar raspunsul nu a intarziat sa apara.


Insasi Kim le-a raspuns admiratorilor prin intermediul reteleleor de socializare ca ea, Khloe si Kourtney prefera, de fapt, doua tipuri de salata pe care le achizitioneaza de la magazinul Health Nut din Calabasas, orasul in care locuiesc.

Primul tip, Chef Salad, este compus din carne de pui, salata romaine si iceberg, mozzarella, rosii, avocado, germeni si seminte de floarea-soarelui. Ca dressing, vine cu ulei de soia, otet de mere si condimente italientesti Cel de-al doilea se numeste Chinese Chicken Salad si este compus din noodles chow mein, ghimbir murat, morcovi si salata romaine si iceberg. Acesta vine cu dressing cu susan.

Pe langa ele, surorile Kardashian isi iau si ceva de baut: Mango Greentini, adica un amestec din ceai verde, suc de mango si miere.

Pentru a vedea cum se hranesc membrele uneia dintre cele mai cunoscute familii de la Hollywood, editorii Glamour au fost la restaurantul Health Nut si au stat de vorba cu angajatii. Ei au si gustat produsele preferate ale lui Kim, Kourtney si Khloe, iar la aproximativ o ora de cand au ajuns, asistenta lui Khloe a venit pentru a ridica o comanda.

Asta inseamna sa fii client fidel! Iata materialul video despre aceasta mica latura a dietei surorilor Kardashian:

  • Salata pe care Kim Kardashian si surorile ei o mananca non-stop. Ingredientele care le ajuta sa arate asa

related posts

Modifică setările cookies