Salome a învins cancerul și arată mai bine ca niciodată. Uite cât de provocator a pozat


Frumoasă actrița de origine mexicană a fost diagnosticată în 2016 cu cancer de col uterin în faza terminală. Cu toate acestea, nu s-a dat niciodată bătută și a luptat cu stil împotriva cumplitei boli.


Cunoscuta actriț[ din telenovelele “Inima Sălbatică” și “Salome” a reușit să învingă cancerul, după mai multe ședinte de chimioterapie.

Treptat, părul i-a început să crească, iar tenul și-a recăpătat strălucirea naturală. 

Actrița în vârstă de 53 de ani arătă fabulos. E a postat o serie de fotografii recente pe contul personal de Instagram, iar milioanele de fani care o urmăresc au fost cuceriți. 


Salome și-a vopsit părul blond și a optat pentru o tunsoare bob, care îi vine de minune. 
Într-un tricou negru, cu un detalii argintii și o fustă de piele midi, neagră, Edith strălucește și se vede că se simte minunat. Actrița a asortat o haină de blană animal print, mănuși negre, lungi și un plic metalizat.
 

Actrița a anuțat vara trecută că a reuțit să învingă cancerul. Ea a fost mereu foaret deschisă în privința luptei dure pe care a dus-o cu boala. Nu s-a sfiit să pozeze în timpul ședințelor chinuitoare de chimioterapie. 


 

Ultima telenovelă  în care a jucat Edith Gonzalez s-a numit “Los Bravo”șsi a aparut pe micile ecrane în 2014. Acum că s-a vindecat, probabil că îsi va relua și proiectele actoricești.

 

 


 

FULLSCREEN
Salome a învins cancerul și arată mai bine ca niciodată. Uite cât de provocator a pozat
  • /

related posts

Modifică setările cookies