"Sansa" din "Game of Thrones" si Joe Jonas au fost pozati impreuna. Cum arata actrita de 1.75 m langa noul sau iubit


Sophie Turner formeaza unul dintre cele mai noi cupluri din lumea mondena, iar fanii serialului "Game of Thrones" vor sa afle cat mai multe despre cel care a reusit sa o cucereasca pe frumoasa roscata, in timp ce cativa nu au putut sa nu observe micile diferente dintre ei.


Cei doi au fost fotografiati in trecut la MTV Europe Music Awards, iar acum au fost surprinsi in timp ce se aflau la studiourile din Beverly Hills. Cuplul nu a parut la fel de "lipicios" ca la prima aparitie, iar lucrul care a atras atentia cel mai mult a fost acela ca intre cei doi exista o diferenta de inaltime notabila, Joe Jonas fiind mai scund decat iubita sa. Asta nu ii impiedica insa sa arate foarte bine impreuna. 

Cantaretul in varsta de 27 de ani si actrita in varsta de doar 20 de ani au fost dati de gol de unul dintre fanii lui Joe, care i-a vazut impreuna si a postat pe Twitter imagini in care cei doi erau afectuosi unul cu celalalt.

In trecut, Joe Jonas s-a iubit cu Ashley Green, Camilla Belle, Demi Lovato si Gigi Hadid, in timp ce despre Sophie s-a spus ca ar fi format un cuplu cu James McVey, pe vremea cand era doar o adolescenta, in 2014.

Vezi mai multe imagini in galeria foto de mai jos:

FULLSCREEN
"Sansa" din "Game of Thrones" si Joe Jonas au fost pozati impreuna. Cum arata actrita de 1.75 m langa noul sau iubit
  • /

related posts

Modifică setările cookies