Scandal in India! Afla care este secretul din spatele acestei imagini si ce poate pati tanara din cauza ei


O cunoscuta actrita de la Bollywood este acuzata de traditionalistii indieni ca aduce rusine intregii lor tari. Motivul? Sherlyn Chopra va fi prima femeie hindusa care va aparea pe coperta revistei Playboy.


In varsta de 28 de ani, Sherlyn va fi protagonista numarului din noiembrie al celebrei reviste pentru barbati, dupa ce ea insasi a trimis o scrisoare de intentie editorilor Playboy.

Actrita recunoaste ca pasul pe care l-a facut este unul indraznet si sustine ca nu i-a fost deloc usor sa ia aceasta hotarare. Constienta de importanta gestului sau, ea le spunea jurnalistilor de peste ocean ca nuditatea se poate transforma intr-o adevarata provocare, mai ales pentru o femeie din India.

Cu toate ca fotografiile nu au fost facute publice inca, ele au provocat deja un scandal monstru, traditionalistii si batranii din India acuzand-o pe Sherlyn ca face de ras tara din care provine.

"Nu este sexy, este respingatoare", spun cei care nu sunt de acord cu decizia actritei de a poza nud pentru o revista dedicata barbatilor. In timp ce mii de fete hinduse sunt abuzate sexual si umilite, Sheryl se expune in fata reprezentantilor sexului puternic, ceea ce o transforma intr-o paria in tara sa de provenienta.

Actrita sustine insa ca gestul ei este unul de emancipare si ca este unul simbolic. Multi tineri din India isi doresc sa scape de regimul strict in care au fost crescuti, iar ea nu este decat o voce a dorintelor lor.

“Am devenit prima femeie din India care a pozat pentru Playboy si aceasta este o performanta pe care nu mi-o poate rapi nimeni”, a spus Sheryl.

Inainte de a face controversatele fotografii, actrita de la Bollywood l-a vizitat pe Hough Hefner si a petrecut cateva zile de vis pe proprietatea acestuia, spunand ca barbatul este idolul ei.

In timp ce femeia este extrem de mandra de performanta ei, batranii din India si cateva grupuri radicale sunt scandalizate de fapta ei. Avand in vedere ca regulile din India sunt extrem de dure, mai ales pentru femei, Sheryl ar putea plati scump pentru indrazneala de a poza in Playboy.

Cine are dreptate in aceasta poveste?

FULLSCREEN
Scandal in India! Afla care este secretul din spatele acestei imagini si ce poate pati tanara din cauza ei
  • /

related posts