Scandal in showbiz: "Ar trebui sa taca din gura si sa-si vada de treaba ei". Vedetele care se ataca in interviuri


Una are 73 de ani si a reusit sa construiasca un imperiu. Cealalta are 41 si abia a inceput sa-si dezvolte o afacere care isi propune sa o devanseze pe a celei dintai.


Gwyneth Paltrow a pus bazele publicatiei Goop, in care isi propune sa cucereasca publicul american cu retele si solutii home made. Adica fix profilul Marthei Stewart, care o ataca acum pe fosta sotie a lui Chris Martin si ii spune sa-si vada de treaba si de actorie.

Intr-un interviu recent acordat celor de la revista Porter, Martha a spus: "Ar trebui sa fie mai tacuta. Ea e vedeta de film. Daca ar avea incredere in talentul ei actoricesc, nu ar mai incerca sa devina Martha Stewart".

Raspunsul lui Gwyneth nu a venit inca si probabil ca nici nu va veni, avand in vedere ca artista refuza sa se implice in astfel de scandaluri, chiar daca nu e prima data cand e atacata. Gwyneth a distrus prietenia cu Wynona Roder dupa ce i-a furat rolul din Shakespeare In Love, film pentru care a primit si un Oscar. Acceasi problema de concurenta a avut-o si cu Madonna, cu care nu mai vorbeste de cand au vrut ambele sa ia industria fitnessului cu asalt si au ajuns rivale.

De altfel, de-a lungul timpului, Paltrow a fost implicata in peste 30 de scandaluri pe care incearca acum sa le tina ascunse de public.

related posts

Modifică setările cookies