Scandal intre Jade si Lucas din "Clona". Ce au avut de impartit cei doi fosti parteneri. Vezi cum arata la 12 ani de la incheierea filmarilor


Nu mai este pentru nimeni un mister faptul ca Giovanna Antonelli si Murilo Benicio, cei doi actori din "Clona", au format un cuplu si in viata reala si au un copil de opt ani impreuna, pe nume Pietro.


Jade si Lucas – asa cum au ramas ei in memoria publicului din Romania – au recunoscut in anul 2002, imediat dupa inceperea serialului care i-a facut celebri, ca formeaza un cuplu si in viata reala. In 2005 ei au urat chiar bun venit pe lume primului copil, Pietro, care parea la vremea respectiva ca ii va uni pentru totdeauna.

Lucrurile nu au stat asa, iar in 2007, dupa cinci ani de relatie, Giovanna si Murilo s-au despartit. De atunci si pana in prezent, ea a mai fost casatorita de doua ori, in timp ce el a trecut prin cateva relatii si s-a logodit in cele din urma cu Debora Falabella, cea care i-a fost fiica in "Clona".

Desi Giovanna si Murilo au incercat sa mentina intotdeauna o relatie pasnica, de prietenie, de dragul copilului lor, intre ei a avut loc un scandal de proportii in care fostul iubit o acuza ca nu ii mai acorda la fel de multa atentie micutului Pietro, potrivt Clicrbs.

In perioada respectiva, Giovanna tocmai le nascuse pe gemenele pe care le are cu actualul sot, iar Murilo a acuzat-o ca este mult mai grijulie cu ele si ca Pietro este gelos si nefericit. Desigur, actrita a negat aceste lucruri si a sustinut ca isi iubeste copiii la fel de mult.

In cele din urma, dupa un schimb de replici dur, intre cei doi fosti parteneri lucrurile s-au lamurit, iar la ora actuala se inteleg bine si petrec timp impreuna de fiecare data cand au ocazia.

related posts

Modifică setările cookies