Scandal pe platoul de filmare. Vedete care au fost date afara dupa ce au facut probleme in serialele in care jucau


Comportament nepotrivit, neseriozitate, scandaluri. Ele sunt vedetele care au fost concediate din serialele in care jucau, cu toate ca personajele lor faceau furori in randul fanilor.


ISAIAH WASHINGTON, GREY'S ANATOMYActorul care a jucat rolul lui Preston Burke a folosit un limbaj nepotrivit la adresa lui TR Knight. S-a spus, de asemenea, ca a avut neintelegeri cu Patrick Dempsey si ca atitudinea lui de pe platourile de filmare a dus la eliminarea personajului din serial.


MICHELLE RODRIGUEZ & CYNTHIA WATROS, LOST

Cele doua actrite au fost arestate pentru condus in stare de ebrietate in timpul filmarilor serialului Lost. Era deja a patra oara cand Michelle era penalizata pentru incalcarea legii si a patra oara cand lipsea de pe platouri din cauza comportamentului sau, asa ca producatorii au luat atitudine si i-au omorat personajul mai repede decat ar fi trebuit.


CHARLIE SHEEN, TWO AND A HALF MEN

Starul isi criticase producatorul de nenumarate ori la televizor si in media. Acesta nu a mai suportat aroganta lui Sheen si a scapat de el, inlocuindu-l cu Ashton Kutcher.


TAYLOR MOMSEN, GOSSIP GIRL

Desi personajul ei era indragit, iar serialul facea audiente foarte bune, Taylor Momsen ajunsese sa nu mai fie la fel de implicata in Gossip Girl. Regizorul si producatorii au observat ca blonda dadea dovada de din ce in ce mai multa lipsa de interes pentru rolul lui Jenny, asa ca au hotarat sa o elimine. Taylor a profitat de moment si s-a dedicat muzicii pe care o facea cu trupa The Pretty Reckless, penrtu care lasase Gossip Girl pe planul doi.


NICOLLETTE SHERIDAN, DESPERATE HOUSEWIVES

Dupa ce a fost data afara din serial, actrita l-a dat in judecata pe producator pe motiv ca acesta a atacat-o pe platourile de filmare. Ea a sustinut ca motivul pentru care a fost concediata a fost acest conflict dintre ei si ca barbatula  incercat sa o indeprteze de proiect pentru a-i inchide gura in legatura cu ce se petrecuse intre ei.

related posts