Scandalos! Au trait ca frate si sora timp de zece ani, iar acum se iubesc la nebunie. Copiii carei vedete internationale traiesc "legaturi bolnavicioase"


Au trait ca frate si sora mai mult de zece ani in casa fostei cantarete Whitney Houston, inainte de moartea tragica a acesteia. Acum insa, Bobbi Kristina Brown nu numai ca isi arata aproape zilnic pe Twitter iubirea fata de fratele transformat in iubit, ci etaleaza si un diamant misterios pe inelarul mainii stangi.


"El este unul dintre motivele pentru care inca mai zambesc. Te iubesc booboo (n.r. - Nick Gordon), pentru totdeauna. Acum am ramas doar noi doi", este mesajul postat de fiica lui Whitney Houston, alaturi de o fotografie in care il saruta pe Nick si isi etaleaza inelul cu diamant.

Cei doi si-au facut chiar si tatuaje identice, la incheietura mainii, in memoria lui Whitney Houston. Ei si-au tatuat initialele WH, incadrate de patru porumbei, scrie Mediafax.

"Indiferent ce se intampla, aceasta conexiune dintre noi va ramane puternica pentru totdeauna. Te vom iubi si iti vom simti lipsa intotdeauna, draga doamna" , a scris Bobbi Kristina pe Twitter.

Cei doi locuiesc in aceeasi casa, in valoare de 1,2 milioane de dolari, in Atlanta, de la moartea lui Whitney Houston. La varsta de 30 de ani, Bobbi Kristina va mosteni intreaga avere ce i-a apartinut fostei cantarete americane.

E mai dificil sa cresti un baietel sau o fetita? 4 diferente in educatia copiilor

Recent, Bobbi Kristina si-a facut debutul ca actrita intr-un sitcom realizat de Tyler Perry - "For Better or Worse". In luna mai, reprezentantii televiziunii Lifetime au anuntat ca Bobbi Kristina Brown - fiica in varsta de 19 ani a cantaretei Whitney Houston -, mama acesteia, Cissy, fratele ei Gary si cumnata ei Pat Houston vor aparea intr-un reality-show, care va fi difuzat pe micile ecrane in a doua jumatate a acestui an.

Emisiunea "The Houston Family Chronicles", realizata sub forma unui serial documentar, va prezenta eforturile depuse de Pat si Gary Houston, "care se confrunta cu cea mai mare provocare din vietile lor, aceea de a o sprijini pe Bobbi Kristina, intr-o perioada in care ea este nevoita sa infrunte lumea de una singura, fara ajutorul persoanei pe care se baza cel mai mult, mama ei", au precizat reprezentantii televiziunii Lifetime.

FULLSCREEN
Scandalos! Au trait ca frate si sora timp de zece ani, iar acum se iubesc la nebunie. Copiii carei vedete internationale traiesc "legaturi bolnavicioase"
  • /

related posts