Scarlett Johansson are un nou iubit. Vezi cum arata si cu ce alte femei celebre a avut relatii


Dupa ce s-a despartit luna trecuta de fostul ei iubit, un cunoscut publicitar american, Scarlett n-a stat mult pe banca de rezerv si s-a aruncat din nou in joc. De data aceasta se pare ca volutpoasa blonda are o relatie cu Domingo Zapata, fostul iubit al lui Lindsay Lohan.


Viata amoroasa a starului din "Vicky, Cristina, Barcelona" este cat se poate de tumultoasa. Dupa ce in 2008 s-a casatorit cu Ryan Reynolds, in 2010 cei doi s-au despartit, iar in 2011 a fost pronuntat si divortul. Luna trecuta, fostul ei sot s-a recasatorit si, coincidenta sau nu, cam in aceeasi perioada Scarlett s-a despartit de iubitul pe care il avea in acel moment.

Vedeta n-a ramas mult timp singura, surse din anturajul ei spunand ca ea se vede in prezent cu Domingo Zapata, un artist contemporan de origine spaniola, in varsta de 38 de ani.

Revista "NY Magazine" a scris ca Zapata ar fi avut o legatura cu Lindsay Lohan (in imaginea de mai jos o puteti vedea pe problematica actrita iesind dintr-un hotel impreuna cu artist si copiii acestuia).

Printre vedetele de la Hollywood cu care Zapata se zvoneste ca ar fi avut o relatie se numara si simpatica Sofia Vergara, care, de altfel, a participat zilele trecute si la vernisajul unei expozitii a artistului.

Chiar daca nici Scarlett, nici Zapata nu au recunoscut public relatia, potrivit unor surse din anturajul celor doi, citate de revista "Star", Johansson isi petrece noptile in apartamentul artistului din New York. In plus, prietenii lui spun ca acesta vorbeste intruna despre frumoasa blonda si e "innebunit dupa ea."
 

related posts

Modifică setările cookies