Schimba pampersi la 69 de ani, dar e mai fericit ca oricand.Cum arata gemenele chitaristului Rolling Stones, Ronnie Wood


Ronnie Wood traieste ca un rock star si are o cariera muzicala de succes, insa cel mai bine se simte in compania gemenelor sale de 10 luni.


Ronnie Wood si Sally Humphreys s-au casatorit in 2012, Rod Stewart fiind cavaler de onoare. In vara anul trecut, vedeta a devenit din nou tatic,la 69 de ani, de data aceasta de gemene!
 


Cuplul a stranit un val imens de critici cand a anuntat ca asteapta gemene. Multi l-au acuzat pe muzician ca este egoist sa devina tata la 69 de ani. 


"Inteleg ca este un soc pentru unii si ridicol p[entru altii, insa acesti copii sunt iubiti! Sunt si alti copii care au parinti foarte tineri, dar nu sunt iubiti. Ce ati prefera?
", a fost replica frumoasei sale sotii.
 

 

Water babies ????????????????????

O postare distribuită de Ronnie Wood (@ronniewood) pe


"De fiecare data cand sunt cu fetele mele simt ca asta este tot ce-mi trebuie! Cand gemenele intra in patul nostru si ne cuibarim impreuna este minunat! Este raiul pentru mine! Fetele sunt atat de iubitoare si superbe! Sunt un om norocos!",
a marturisit starul. 

 

Did everyone have a happy pancake day yesterday?! ????????????????

O postare distribuită de Ronnie Wood (@ronniewood) pe


Cei patru duc acum o viata linistita, la tara si se simt perfect! Ronnie Wood mai are patru copii din primele doua casatorii, cu  Krissy Findlay şi Jo Karslake, ambele top-modele.
 

 

My Picasso babies ❤❤ #happyvalentinesday

O postare distribuită de Ronnie Wood (@ronniewood) pe

related posts

Modifică setările cookies