Schimbare neasteptata la "Vocea". Ce se va intampla in sezonul urmator cu doi dintre cei mai iubiti antrenori


Cel mai popular show de talente le pregateste o noua surpriza telespectatorilor lui fideli. Daca vi fi primita cu bucurie sau nu ramane de vazut, insa cert este ca schimbarea va avea loc incepand cu sezonul urmator.


Cei care urmaresc constant show-ul "The Voice" stiu ca in cel de-al patrulea sezon show-ul a avut parte de doi noi jurati, Shakira si Usher, care i-au inlocuit pe Cee Lo Green si Christina Aguilera, antrenorii initiali care lanseaza albume noi si pleaca in turneu anul acesta.

EUROVISION 2013. Ce sanse are la pariuri CEZAR OUATU pentru un loc in FINALA de la Malmo

Cand abia se obisnuisera cu stilurile noi de antrenament si cu perosnalitatile lor diferite, fanii au aflat insa ca atat Shakira, cat si Usher, vor elibera scaunele si le vor ceda lui Cee Lo si Christinei, care vor reveni in sezonul urmator.

Ca de obicei, parerile legate de aceasta schimbare sunt impartite intrucat toate vedete din show au grupuri de fani care ii sustin. In timp ce admiratorii Shakirei si ai lui Usher sunt tristi ca idolii lor parasesc show-ul, cei ai Christinei si ai lui Cee Lo abia asteapta revenirea celor doi.

Tu ce parere ai despre shcimbarea de la "The Voice"? Te bucuri ca revin cei doi sau iti placea mai mult de Shakira si Usher in rol de antrenori?

FULLSCREEN
Schimbare neasteptata la "Vocea". Ce se va intampla in sezonul urmator cu doi dintre cei mai iubiti antrenori
  • /

related posts

Modifică setările cookies