Schimbare radicala de look pentru Anda Adam. Vedeta a revenit la culoarea de par care a consacrat-o: FOTO


Daca in ultimii ani a ales sa se joace cu nuante si tonuri de blond, focoasa Anda Adam pare sa fi decis sa revina la culoarea care a facut-o celebra: brunetul.


Recent, fosta iubita a lui Victor Slav a postat pe contul ei oficial de Facebook o imagine in care se priveste in oglinda si isi admira suvintele lungi si inchise la culoare.

Imaginea este insotita si de un comentariu care i-a pus pe ganduri pe fani, "Back to black", citand probabil si piesa lui Amy Winehouse. Ea spune ca a revenit la negru, insinuand ca e vorba de transformarea paului, insa exista si o mare posibilitate ca mesajul sa fie unul ascuns si ca Anda sa incerce sa le spuna tuturor ca nu se simte tocmai bine.

Sigur, cei mai multi dintre admiratori s-au rezumat la schimbarea de look si in timp ce unii spun ca ii sta mai bine asa, altii cred ca e frumoasa oricum. Putini sunt insa cei care ne impartasesc observatia si anume ca noul ton nu pare unul permanent, ci o peruca.

Oricare ar fi adevarul, fanii o sustin pe Anda in orice decizie ar lua si ii transmit ganduri pozitive prin intermediul retelei de socializare. Tu ce spui: blonda sau bruneta? Cum o preferi?

related posts

Modifică setările cookies