Schimbare radicala de look pentru Cher Lloyd. Cum arata acum cea mai obraznica artista din UK


Atunci cand s-a prezentat acum 4 ani la preselectiile unui cunoscut show de talente britanic, Cher Lloyd era o adolescenta ca oricare alta. Intre timp, tanara a semnat un contract cu o cunoscuta casa de discuri si si-a schimbat complet imaginea.


In 2010, Cher Lloyd era o adolescenta de 16 ani cu o mare pasiune pentru rap si o dorinta imensa de a deveni star.

A participat la preselectiile unui show de talente din Marea Britanie, i-a cucerit pe jurati cu naturaletea si atitudinea ei degajata si a semnat chiar un contract cu Syco Music, casa de discuri a lui Simon Cowell.

In 2011, si-a lansat primul single, “Swagger Jagger”, iar apoi a reusit sa ii cucereasca pe producatorii americani, ea fiind acum un nume important in industria muzicii pop, comerciale.

VEZI TOATE IMAGINILE IN GALERIA FOTO

Cu un look emblematic - par lung si brunet - Cher a devenit rapid un adevarat pentru milioane de fete din intreaga lume. Cameleonica de fel insa, vedeta a facut mereu schimbari de look si s-a jucat mai ales cu nuanta din parul ei.

De data aceasta, ea a decis totusi sa se cuminteasca si a apelat la un ombre elegant care o prinde de minune.

Ramane sa ne spui tu care e look-ul care a prins-o cel mai bine. Care iti place cel mai mult? Pe care l-ai prelua chiar si tu?

FULLSCREEN
Schimbare radicala de look pentru Cher Lloyd. Cum arata acum cea mai obraznica artista din UK
  • /

related posts