Schimbarea de look care o face pe Ilinca Vandici sa para mai tanara decat este: "Ce pustoaica misto! Cand e facuta poza, acum 7-8 ani?"


Ilinca Vandici a invatat ca "oamenii frumosi au mai mult succes in viata" si a fost convinsa mult timp ca barbatii sunt atrasi de blonde. Astfel, desi in ultimii ani a fost satena, a facut o schimbare de look interesanta.


In urma cu numai cativa ani, Ilinca Vandici spunea pentru perfecte.ro ca "Eu cred ca barbatii intorc capul dupa blonde, dar nu asta este motivul pentru care imi pastrez culoarea, ci pentru ca imi sta bine".

VEZI TOATE IMAGINILE AICI.

De atunci si pana in prezent, ea a indraznit totusi sa isi schimbe culoarea intr-un ton inchis si cald, care a prins-o la fel de bine.

Se pare insa ca marile iubiri nu se uita prea usor si astfel, recent, prezentatoarea a apelat la un truc pentru a fi satena si blonda in acelasi timp.

CITESTE SI: Cum pot sa vad cine imi vizualizeaza profilul pe Facebook?

"Fresh look .... Putina luminozitate pe varfurile parului! O saptamana usoara sa aveti!", le-a scris Ilinca admiratorilor ei de pe Facebook, aratandu-le ca a apelat la trend-ul ombre pentru a-si deschide zona inferioara a parului si a-si vopsi suvitele in tonuri mai deschise.

CITESTE SI: Ai cont pe Facebook? Uite ce spune poza ta de profil despre personalitatea ta

Reactia lor a fost, ca de obicei, una pozitiva: "Esti frumoasa oricum" sau "Esti ca o papusa" au fost doar cateva dintre raspunsuri. Ilinca nu s-a oprit aici insa, ci le-a promis ca in curand va apela la o schimbare si mai dramatica.

Pana atunci, spune-ne ce crezi despre schimbarea de acum. O prinde bine? 


Citeste si

 

related posts

Modifică setările cookies