Schimbarea e vizibila. Cum arata Soraya din "Sarmana Maria" la 19 ani de la terminarea filmarilor


"Sarmana Maria" a fost cea de-a treia telenovela din trilogia Mariilor, dupa Maria Mercedes si Marimar, primele doua seriale in care Thalia a fost protagonista. In aceasta productie, "dusmanul" ei cel mai mare era Soraya, interpretata de Itati Cantoral.


Serialul difuzat in intreaga lume a ajutat la propulsarea tuturor actorilor din distributie si la consacrarea lor. Pe langa Thalia si Fernando Colunga, protagonistii filmului, si Itati Cantoral, antagonista, a iesit in evidenta, ea facand un rol care a ramas in istoria telenovelelor drept unul dintre cele mai detestate personaje din lumea hispanica.

Soraya era prima iubita a lui Luis Fernando si femeia pe care tanarul o paraseste pentru a se casatori cu Maria. Plina de venin si mereu pregatita sa faca o fapta rea pentru a se razbuna, aceasta moare la mijlocul telenovelei, pentru ca mai apoi sa fie adusa inapoi, la cererea fanilor.

La fel de indragita si de producatori, nu doar de telespectatori, Itati a continuat sa joace in telenovele si dupa incheierea acestui proiect de proportii. Ea a aparut in productii precum Tú y Yo, Salud, dinero y amor, Infierno en el Paraíso, Cuento de Navidad, Amigas y rivales, Sin pecado concebido, El alma herida, La Viuda de Blanco, Hasta Que El Dinero Nos Separe, El Sexo Débil, Fortuna si ¿Quién mató a Patricia Soler?.

Apoi, au inceput sa apara in presa tot felul de zvonuri legate de viata ei personala si dependentele care ar impiedica-o sa mai joace la adevarata valoare. S-a spus ca alcoolul ii creaza mari probleme si ca e posibil sa piarda contracte din cauza a tot ceea ce se spune despre ea in presa.

Presa mondena din Mexic a scris ca Itati si-ar insela chiar sotul, pe Carlos Alberto Cruz, si ca din cauza dependentei ar lua decizii gresite, cu viitoare consecinte nefavorabile atat pe plan personal, cat si pe plan profesional.

Stirile negative nu au afectat-o insa atat de tare pe vedeta, de vreme a revenit apoi sub lumina reflectoarelor. Itati a fost cooptata de Ricardo Ortega, un celebru producator, sa joace in "Mame", un proiect ambitios pe care, a spus el, numai vedeta l-ar fi putut duce la capat cu brio.

Daca sunteti curiosi sa vedeti cum arata acum, iata cateva imagini:

Modifică setările cookies