Schimbarea la fata a lui Mickey Rourke. Cum a fost surprins starul dependent de operatii estetice in urma cu putin timp


La 64 de ani, actorul care facea furori in randul femeilor in anii '80 e greu de recunoscut. Mickey Rourke a fost surprins de paparazzi pe strazile din Los Angeles.


Nu este un secret ca Mickey Rourke a apelat la tot felul de interventii chirurgicale pentru a-si pastra aspectul cat mai tanar, insa alegerile sale par sa aiba rezultate asemanatoare cu cele ale altor celebritati care au exagerat cu operatiile. La 64 de ani, actorul are un chip pe care se vad urmele unor interventii mai putin reusite.

Ochii verzi, vocea sexy, zambetul usor ironic si parul dat cu gel pe spate i-au adus statutul de sex simbol la Hollywood. Daca la toate acestea adaugam rolurile de "bad boy" pe care le-a obtinut de-a lungul timpului, obtinem retea succesului sau in randul doamnelor si domnisoarelor. S-a spus chiar ca, daca ar fi murit in anii '90, Mickey ar fi ajuns un fenomen mai mare decat James Dean.

Din pacate pentru el insa, chipul i-a ajuns de nerecunocut din cauza injectiilor cu Botox si a lifting-urilor faciale pe care le-a facut constant. Procedurile chirurgicale si-au pus amprenta asupra fetei, transformandu-l intr-o umbra a barbatului fatal de odinioara.

Recent, paparazzi l-au surprins pe strazile din LA, la fel de discret si dornic sa-si ascunda infatisarea de aparatele indiscrete ale angajatilor publicatiilor mondene:


FULLSCREEN
Schimbarea la fata a lui Mickey Rourke. Cum a fost surprins starul dependent de operatii estetice in urma cu putin timp
  • /

related posts