Sclipitoare ca un disco ball ratacit pe malul marii. Tu ai purta asa ceva la plaja?


Satula sa fie criticata pentru alegerea unor costume de baie mult prea mici pentru formele voluptoase, de data asta a reusit sa faca o alegere potrivita corpului ei... dar extrem de nepotrivita pentru o tinuta de plaja.


Cu un costum de baie negru extrem de incarcat cu detalii argintii si strasuri, Angela Simmons, fiica raperului Joseph Simmons (Run-D.M.C.), a aratat ca un disco ball ratacit pe o plaja din Miami. In ultima vreme, vedeta de reality show a fost criticata de tabloide pentru ca opteaza pentru costume de baie mult prea mici, care nu ii acopera nici pe departe formele extrem de voluptoase. De aceasta data, costumul de baie a fost potrivit siluetei pline, dar cu siguranta o optiune mult prea sclipitoare pentru o zi la plaja.

Si pentru ca pachetul sa fie complet, vedeta a asortat si un ceas de firma la tinuta oricum mult prea incarcata. Mult prea pompos pentru o zi de stat la plaja si de balaceala in mare. Ce parere ai despre aparitiile atat de imbijuteriate de pe litoral? Tu ai purta asa ceva la plaja?


 

FULLSCREEN
Sclipitoare ca un disco ball ratacit pe malul marii. Tu ai purta asa ceva la plaja?
  • /

related posts

Modifică setările cookies