Scrisoarea neașteptată pe care Meghan Markle a trimis-o unei foste colege de clasă pe când avea doar 12 ani


Ducesa de Sussex e lăudată de media din întreaga lume pentru că oferă o nouă identitate monarhiei britanice.


Un nou documentar difuzat de Paramount Network înfățișează o Meghan Markle mai puțin cunoscută publicului.

Foștii profesori ai Ducesei care apar în acest documentar au povestit cum Meghan, pe vremea când avea 12 ani, i-a scris o scrisoare unei colege de clasă prin care spera să o ajute "să se vindece de timiditate și să capete mai mare încredere în propria-i persoană". 

Profesorii de la fosta şcoală a lui Meghan, Immaculate Heart High School, au făcut publică nu numai povestea, ci și scrisoarea în sine, pe care au primit-o ulterior de la fosta colegă a Ducesei.


 

 „Dragă Michelle, eşti atât de puternică şi de minunată – curajul tău în perioade grele este la fel de admirabil precum sunt optimismul tău şi firea ta prietenoasă. Sunt atât de norocoasă că faci parte din clasa mea. Nu te opri niciodată din a împărtăşi spiritul tău frumos cu ceilalți şi să nu uiţi niciodată cât de specială eşti. Sunt aici dacă vei avea vreodată nevoie de mine. Te iubesc, Meghan“, scria soția lui Harry.

Foștii profesori ai Ducesei au concluzionat că această scrisoare arată că Ducesa era foarte empatică încă din adolescență, lucru care explică mai bine pasiunea ei actuală pentru cauzele umanitare. 

related posts

Modifică setările cookies