Se acopera mereu cu haine largi, dar este posesoarea unui posterior de brazilianca. Ce a tot ascuns Katie Holmes sub vestimentatia banala  


Katie Holmes a incercat in zadar sa-si tina formele departe de bliturile aparatelor de fotografiat. 


Frumoasa actrita nu a fost suficient de precauta cu vestimentatia dupa o zi de filmare, asa ca paparazzi au profitat de oboseala ei si au surprins imagini incendiare.

Camerele de fotografiat au surprins-o in timp ce iesea din rulota sau, cu o cafea in mana, semn ca dorea sa se relaxeze putin si sa-si recapete energia. Fosta sotie a lui Tom Cruise a scapat insa din vedere un mic detaliu vestimentar.

Desi in partea de sus a corpului actrita purta un maiou, in partea de jos era acoperita doar de o jupa transparenta. In acest fel, posteriorul vedetei a ramas la vedere si nu a facut altceva decat sa surprinda cu formele sale sexy.

VEZI IMAGINILE AICI.

Filmarile de la noul film,  "Miss Meadows", au alungat mitul hainelor largi pentru care Katie opta la fiecare aparitie publica. Posteriorul sau bombat si ferm va starni de acum invidia multor vedete de la Hollywood, care cu siguranta ar fi profitat cu fiecare ocazie de acest atuu si l-ar fi evidentiat. Nu ca ea.

Jupa pe care Katie a folosit-o drept fusta prin imprejurimile din Ohio nu era altceva decat jupa de la rochia de mireasa in care filmase in acea zi. Mai tarziu, frumoasa actrita s-a acoperit putin si a optat pentru un pulover negru, o fusta alba, pana la genunchi, dar nu a renuntat la pantofii retro si la sosetelele dantelate, care faceau parte din tinuta pentru filmare.

Voua va place cum arata Katie Holmes? De ce credeti ca nu-si arata mai des formele corpului?
 

related posts

Modifică setările cookies