Se impaca Justin Bieber cu Selena Gomez? Raspunsul artistului: "S-ar putea intampla"


Invitat in emisiunea celebrei Ellen DeGeneres, Justin Bieber a vorbit deschis despre pozele lui nud, despre melodiile pe care le-a compus gandindu-se la Selena Gomez si despre sansele de impacare pe care le are cu ea.


In luna octombrie a acestui an, paparazzi au surprins cateva instantanee in care Justin Bieber aparea complet dezbracat, iesind dintr-o camera in care se afla o domnisoara. Cel care i-a dat vestea ca imagini cu partile lui intime circula liber pe internet a fost managerul lui, Scooter Braun.

"Prima varianta pe care am vazut-o a fost cea cenzurata si m-am intrebat oare cum arata fara... Am vazut si pozele propriu-zise si am tras concluzia ca putea fi mult mai rau decat am crezut", a glumit Justin cu prezentatoarea TV.

Tanarul care face furori in randul adolescentelor a dezvaluit in cadrul emisiunii "The Ellen Show" ca melodiile, "What do you mean", "Sorry" si "Mark my words" de pe cel mai recent album sunt despre fosta lui iubita, Selena Gomez. Justin a mai spus si ca ii este greu de cand s-a despartit de ea.

"O gramada de lucruri imi amintesc de ea. Cand esti cu cineva, te uiti, de exemplu, la anumite programe pe TV, si apoi, cand le revezi, iti amintesti ca faceai asta cu ea. Imi amintesc de anumite mirosuri... E greu", a marturisit Justin, care a adaugat ca are un trecut cu Selena si ca nu exclude o posibila impacare.

"S-ar putea intampla, ne leaga o multime de lucruri", a incheiat el.

related posts

Modifică setările cookies