Se implinesc 10 ani de la lansarea primei carti Twilight. Evolutia actorilor care au adus la viata celebrele personaje


In urma cu 10 ani se lansa prima carte a seriei Twilight, serie care avea sa contina patru parti si care a fost ecranizata intr-o franciza cu cinci filme, care a stabilit numeroase recorduri pentru cinematografia mondiala.


In 2008, odata cu lansarea primei parti a francizei Twilight, milioane de adolescenti s-au indragostit de povestea de dragoste dintre Bella si Edward, majoritatea actorilor care au jucat in faimoasa serie devenind adevarate celebritati.

Kristen Stewart, Robert Pattinson si Taylor Lautner sunt cele trei staruri ale francizei, care timp de patru ani au adus la viata personajele de care s-au indragostit milioane de oameni din lumea intreaga.

Odata cu trecerea timpului, cariera actorilor i-a determinat sa acorde mai multa atentiei felului in care arata, astfel ca nu de putine ori starurile din Twilight au avut aparitii impecabile pe covorul rosu.

Kristen Stewart si-a reinventat cariera in ultimii ani, dupa ce a incheiat franciza Twilight. A juca in filme indepentente, primite bine de catre critici, iar in urma cu cateva luni a fost premiata in Franta, cu trofeul Cesar pentru actrita in rol secundar in "Clouds of Sils Maria", fiind prima actrita americanca de istorie care obtine acest trofeu.

Franciza Twilight a avut un buget de 385 de milioane de dolari, incasarile fiind de aproape 3,4 miliarde de dolari. 

FULLSCREEN
Se implinesc 10 ani de la lansarea primei carti Twilight. Evolutia actorilor care au adus la viata celebrele personaje
  • /

related posts