Se intampla si la case mai mari! Putin tocmai a numit un iepuras Playboy ca membru al Parlamentului Rusiei.


Dupa Elena Udrea e timpul mai tinerei Maria Kozhevnikova (si a formelor ei voluptoase) sa se bucure de atentia presei din intreaga lume pentru o aparitie mai putin pudica. 


Maria Kozhevnikova are 27 de ani si tocmai a fost numita reprezentanta Siberiei in Parlamentul de la Moscova. Ea nu este, insa, o necunoscuta pentru publicul rus.

Maria si-a inceput cariera ca membra a trupei Love Stories, apoi a devenit actrita de sitcom. Iar acum doi ani, actualul parlamentar a pozat nud pentru Playboy Rusia, intr-un pictorial de 7 pagini lipsit de inhibitii.

„Este cel mai important eveniment din viata mea!”, a spus ea in legatura cu numirea in Parlament. „Sunt doar un cetatean obisnuit al Federatiei Ruse. M-am confruntat cu problema de a nu putea sa-mi gasesc un job dupa facultate sau de a nu putea sa-mi cumpar propriul apartament.”, a mai insistat ex-iepurasul Playboy.

In ciuda imaginii de fata din popor pe care vrea sa si-o creeze, exista voci in Moscova care sustin ca familia ei este foarte apropiata de Putin. De asemenea, Maria a facut parte din aripa de tineret a partidului lui Putin, Rusia Unita.

 

related posts

Modifică setările cookies