Se poate mândri cu titlul de cea mai sexy bunică, dar și cu fetița băiatului ei. Uite cât de frumoasă este nepoțica Barbarei Mori


O știm cu toții din telenovele, însă rolul lui "Rubi" a reprezentat pentru Barbara un fenomen fără precedent în carieră ei. În 2004, actrița fermeca bărbații din întreagă lume cu aparițiile sale îndrăznețe. 


Brabara Moria  devenit bunică la 38 de ani. În noiembrie 2016 fiul ei, Sergio, a devenit tată la doar 18 ani. Acesta a avut o relație cu fotomodelul brazilian Natalia Subtil, iar tânăra a rămas însărcinată, dar s-au despărțit la scurt timp. Barbara are o relație minunată cu nepoțica ei. Micuța este superbă, iar bunica ei tot mai frumoasă pe zi ce trece.

 Îndrăgita actriță, care are acum 40 de ani este foarte activă pe rețelele de socializare, unde postează numeroase fotografii cu nepoțica ei, pe care o iubește extrem de mult și de acre este foarte mândră.

 

 

Amo, Amo, Amo! ????

O postare distribuită de Barbara Mori (@delamori) pe

 

Educando el corazón.

O postare distribuită de Barbara Mori (@delamori) pe


Actrița a învins cancerul de sân și arată incredibil de bine. A renunțat la părul lung, opând pentru o lungime medie și se mândrește cu cârlionții ei naturali. 
 

 

Buenos y hermosos días. ❤️

O postare distribuită de Barbara Mori (@delamori) pe

 

Día de fotos. Maquillaje @daniellezama Pelo @jorgebeltranhair Benito Santos.

O postare distribuită de Barbara Mori (@delamori) pe


 

FULLSCREEN
Se poate mândri cu titlul de cea mai sexy bunică, dar și cu fetiță băiatului ei. Uite cât de frumoasă este nepoțica Barbarei Mori
  • /

related posts

Modifică setările cookies