Se poate numi rochie ceea ce poarta ea? Alessandra Ambosio, intr-o tinuta pe care numai un supermodel putea sa o imbrace


34 de ani, 1,76 m inaltime, un abdomen perfect si niste picioare parca nu se mai termina. Alessandra Ambrosio este practic intruchiparea femeii perfecte in acceptiunea multor barbati, dar nu numai.


La una dintre petrecerile de dupa show-ul anual Victoria's Secret, Alessandra Ambrosio si-a facut aparitia intr-o... sa ii spunem "rochie" mini de piele, decupata cu modele de stelute. Pentru ca efectul sa fie WOW, modelul  definitivat look-ul cu o pereche de cizme la fel de "kinky" ca si rochia. Inalte, din piele neagra si cu tinte, cizmele i-au pus in valoare picioarele interminabile.Alessandra a defilat si anul acesta in show-ul Victoria's Secret, facandu-si debutul in prestigioasa defilare in urma cu 10 ani.

Alessandra Ambrosio este casatorita cu Jamie Mazur, acestia avand impreuna doi copii, pe Anja (7 ani) si pe Noah (3 ani).

Modelul Victoria's Secret a apelat la o interventie chirurgicala de remodelare a urechilor la varsta de 11 ani, care ulterior a necesitat corectari, vedeta fiind nevoita sa mai treaca prin cateva mici operatii estetice pana ce a ajuns la rezultatul dorit.

“Am stiut dintotdeauna ca imi doresc sa devin model, asa ca am hotarat sa rezolv aceasta problema si sa-mi corectez urechile. Am gasit un doctor in orasul in care locuiam, Erechim din Brazilia, care mai realizase doar o singura data acest gen de operatie.”, a declarat ingerasul Victoria’s Secret.

FULLSCREEN
Se poate numi rochie ceea ce poarta ea? Alessandra Ambosio, intr-o tinuta pe care numai un supermodel putea sa o imbrace
  • /

related posts