Se spune ca au o relatie incordata. Ce a spus Ivanka Trump despre mama sa vitrega, Melania


Ivanka Trump a vrut sa fie una dintre primele persoane care sa-i transmita Melaniei un mesaj emotionant cu ocazia zilei sale de nastere.


"La multi ani Primei Doamne (si incredibilei mele mame vitrege!), Melania trump! Un minunat exemplu de bunatatea si eleganta pentru noi toti!" acesta a fost mesajul plin de dragoste adresat sotiei presedintelui postat pe contul personal de Twitter de catre Ivanka.

 

Happy Birthday to our First Lady (and my incredible step-mom!) Melania Trump ???? A wonderful example of kindness and grace for us all! Wishing you an amazing year to come! xx

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump) on

Acesta a fost un bun prilej pentru a contrazice speculatiile cum ca cele doua nu ar avea o relatie foarte buna. Motivul acestor zvonuri ar fi faptul ca Melania a anuntat ca va ramane in New York alaturi de fiul ei Barron pana la terminarea anului scolar. In schimb, Ivanka nu a ezitat sa se mute impreuna cu sotul si cei trei copii in cartierul exclusivist Kalorama, DC.

Melania Knauss s-a nascut in urma cu 46 de ani, in orasul industrial Novo-Mesto, situat in sud-estul Sloveniei. A crescut in Iugoslavia comunista, departe de luxul New York-ului, cu care avea sa ia contact mai tarziu.  

Frumusetea naturala si dezinvoltura i-au adus Melaniei contracte de modelling inca de la varsta de 16 ani, precum si aparitii pe copertele unor reviste precum Vogue, Harper’s Bazaar sau Vanity Fair. 

A studiat arhitectura si design la Universitatea Ljubljana din Slovenia, dar a renuntat dupa primul an.  Cariera de model a adus-o pe marile scene din Milano, orasul in care s-a mutat la varsta de 18 ani. La jumatatea anilor `90 avea sa paseasca pentru prima data in America, locul ce urma sa devina pentru ea „acasa”. Din 2006 este cetatean american. 

S-a remarcat in principal datorita mariajului cu Donald Trump, insa Melania a incercat sa se detaseze de acest statut. In 2010 si-a deschis propria afacere, linia de ceasuri si bijuterii, Melania Timepieces & Jewelry Collection. Vorbeste fluent 4 limbi straine: engleza, franceza, sarba si germana.  

related posts

Modifică setările cookies