Seamana atat de bine, ca ar putea fi gemeni! Vedete de la Hollywood care par separate la nastere


Nu s-au nascut in aceeasi zi, nici macar in acelasi an sau pe acelasi continent. Dar urmatoarele vedete hollywoodiene au foarte multe detalii fizice in comun, de la coafura, la forma fetei, culoarea ochilor, chiar si forma nasului sau a buzelor.


Daniel Radcliff s-a nascut pe 23 iulie 1989 in Fulham, Marea Britanie, in timp ce Elijah Wood s-a nascut pe 28 ianuarie 1981 in Cedar Rapids, SUA.

In afara de asemanarea fizica izbitoare, coincidenta sau nu, ambii au devenit celebri jucand in filme cu vrajitori. Daniel in seria "Harry Potter", Elijah in trilogia "Stapanul Inelelor".

Bradley Cooper si Ralph Fiennes nu au legaturi de rudenie, dar seamana destul de mult din punct de vedere fizic. In rest, insa, asemanarile dintre ei nu prea exista: Bradley are 38 de ani si, e american get-beget si a devenit faimos in comedii romantice, Ralph are 50 de ani, e britanic si si-a inceput cariera pe scena de teatru. Speram doar ca Bradley sa arate la fel de bine ca si starul din "Pacientul englez" cand va imbatrani.

O alta combinatie americano-britanica care face furori si care seamana izbitor de mult: Zoe Saldana si Thandie Newton. Prima, in varsta de 34 de ani, s-a remarcat in filmul "Center Stage" (2000), pe a doua, in varsta de 40 de ani, o stiti din filme ca "The Pursuit of Happiness" si "Mission Impossible II".

Ultimele doua vedete care ar putea sa se dea oricand drept surori sunt actrita americana Gwyneth Paltrow si vedeta de televiziune britanica Jodie Kidd. Chiar daca prima are 40 de ani si a doua doar 34, trebuie sa recunoastem ca cele doua au multe trasaturi comune.

 

Vezi aici o galerie foto cu mai multe vedete care seamana foarte bine!

related posts

Modifică setările cookies