Seamana atat de bine, incat par gemene! Cum arata tanara actrita si cantareata care este confundata cu Selena Gomez


Selena Gomez si Maia Mitchell au multe lucruri in comun: sunt aproape de aceeasi varsta, au devenit vedete inca din copilarie si au atat calitati vocale, cat si actoricesti. In plus, cele doua seamana izbitor si din punct de vedere fizic.


S-au nascut la o luna si un an diferenta, pe continente diferite, dar intre Selena si Maia asemanarile sunt evidente.

Selena, dupa cum bine stiti, s-a nascut in SUA si a debutat pe micile ecrane la 10 ani, in 2002, in serialul pentru copii "Barney & Friends". De o evolutie similara a avut parte si australianca Maia Mitchell. Cu un an mai mica decat Selena, Maia a debutat la 12 ani in serialul "Mortified".

Selena a obtinut apoi, la 15 ani, rolul principal in serialul "Wizards of Waverly Place". Tot la 15 ani, Maia a primit si ea rolul principal din serialul australian "Trapped".

Ambele actrite au jucat anul acesta in seriale cu adolescenti, dar daca Selena a preferat o drama ("Spring Breakers"), care sa sublinieze faptul ca s-a maturizat, Maia a ales un film Disney ("Teen Beach Movie").

O alta diferenta consta in faptul ca daca cariera muzicala a Selenei nu mai are nevoie de nicio introducere, Maia este abia la inceput la acest capitol. Frumoasa australiana a realizat pana acum doar sountrack-ul peliculei "Teen Beach Movie", dar multi sunt convinsi ca acesta este doar inceputul pentru ea.

Maia a fost de altfel nominalizata anul acesta la Teen Choice Awards, dovada ca a facut deja trecerea de la Australia la Statele Unite. Ramane doar sa-si gaseasca o echipa de PR & marketing la fel de buna ca a Selenei si cu siguranta o sa mai auziti de ea.

related posts

Modifică setările cookies