Seamana ca doua picaturi de apa. Cat de sexy au aparut pe covorul rosu Penelope Cruz si sora ei mai mica, Monica


Sora ei e una dintre cele mai sexy actrite din lume, dar nici Monica Cruz nu se lasa mai prejos si a demonstrat-o la cel mai recent eveniment la care a participat alaturi de Penelope.


Monica Cruz este poate cea mai frumoasa sora a unei vedete de la Hollywood. Datorita calitatilor sale fizice, a reusit sa ajunga un model cunoscut in Spania si chiar a incheiat contracte cu brand-uri importante.

Recent, Monica a pasit pe acelasi covor rosu cu Penelope, reusind sa atraga toate bliturile fotografilor si sa impresioneze prin asemanarea cu detinatoarea premiului Oscar pentru Cea mai Buna Actrita in Rol Secundar. De altfel, e cunoscut faptul ca, datorita trasaturilor fizice comune, Monica a fost dublura lui Penelope in Piratii din Caraibe 4.  

Imbracata intr-o little black dress cu decolteu amplu, ea a stralucit aproape la fel de tare ca Penelope, care a purtat o rochie cu franjuri argintii.

Monica Cruz, in varsta de 39 de ani, are o fetita de 3 ani, vedeta fiind mama singura in urma unei inseminari in vitro, de la donator anonim.

related posts

Modifică setările cookies