"Seamana ca doua picaturi de apa!" Ce vedeta pare sora geamana a lui Kim Kardashian desi cele doua nu au niciun fel de legatura de sange


In ultima vreme, fanii celor doua vedete au constatat cum, incetul cu incetul, divele incep sa para una si aceeasi persoana.


Naya Rivera este cunoscuta publicului datorita personajului Santana Lopez, rol interpretat in serialul de comedie "Glee". Frumoasa actrita care isi are originile in California a depasit limitele actoriei si s-a indreptat furtunos si catre o cariera muzicala, iar in 2011 a lansat albumul de debut, spre incantarea fanilor ei.

Potrivit carcotasilor, Naya a depasit si limitele frumusetii naturale si a apelat la cateva interventii estetice, care au transformat-o incetul cu incetul in sosia voluptuoasei Kim Kardashian, cea mai celebra vedeta de reality show din Statele Unite ale Americii.

Surprinse de paparazzi in ultima vreme, cele doua incep sa fie confundate tot mai des, fanii sustinand ca par surori desi nu au niciun fel de legatura de sange. Ce-i drept, alegerile vestimentare, precum si stilul si trasaturile fetei devin copii la indigo, daca stam sa le analizam atent. Iata cateva imagini doveditoare. Nu uita sa ne spui ce parere ai si tu:

FULLSCREEN
"Seamana ca doua picaturi de apa!" Ce vedeta pare sora geamana a lui Kim Kardashian desi cele doua nu au niciun fel de legatura de sange
  • /

related posts