Seamana cu masina papusii Barbie. Cine e vedeta care a coborat din cel mai roz automobil cu putinta 


Trecatorii de pe strazile din Hollywood intorc de fiecare data capul cand vad masina roz, ca de papusa Barbie, a uneia dintre cele mai exotice prezente din Cetatea Filmului. Si nu e de mirare! Automobilul implora parca atentie, la fel ca posesoarea lui.


O mai tineti minte pe Angelyne, femeia cu silueta de 25 de ani si fata de 60, care pare mereu desprinsa din desene animate? Ei bine, daca pana acum reusea sa atraga atentia celor din Hollywood prin tinutele ei sumare si viu-colorate, mai nou, si automobilul ei roz s-a transformat intr-o atractie.

Recent, paparazzii au surprins-o pe femeie in Califonia, bandu-si cafeaua nicaieri altundeva decat in automobilul care pare desprins din lumea lui Barbie. De un roz tipator, masina a fost imortalizata in timp ce era trasa pe dreapta, avand-o la volan pe nimeni alta decat posesoarea supranumita "Femeia Barbie".

Botoxata si siliconata, Angelyne conduce un Corvette roz cu numarul "Angelnn" (joc de cuvinte intre termenul care semnifica "Inger" si numele sau) si are un catel (tot roz, desigur) din rasa bischon maltez, pe care de data aceasta l-a tinut ascuns de obiectivele indiscrete ale fotografilor.

Femeia este o adevarata celebritate in Los Angeles. Cu toate ca nu si-a dezvaluit niciodata varsta, cunoscatorii cred ca are undeva intre 50 si 60 de ani. Chiar si asa, ea nu se sfieste sa sfideze legile bunului gust si sa imbrace tinute sumare, care sa o ajute sa se faca remarcata in multimea pestrita din Hollywood. 

Din strategia ei de marketing si promovare face parte si faptul ca nu raspunde niciodata intrebarilor reporterilor. Ea isi cumpara insa panouri publicitare, astfel incat orice trecator sa o poata admira in ipostaze "sexy" si in marimi colosale. Se spune ca sotul ei bogat ar plati pentru aceste panouri, cu toate ca barbatul peefera sa stea in umbra si sa nu isi eclipseze partenera.

Ce parere ai despre aceasta aparitie interesanta din L.A? Cum ai reactiona daca ai vedea un astfel de eprsonaj ep strazile din Romania?

related posts

Modifică setările cookies