Seamana izbitor desi nu sunt rude! Ce vedete din Romania au sosii la fel de celebre ca ele


Sunt tinere, talentate, bogate si... seamana extrem de tare desi nu sunt rude. In mod sigur le-ai vazut adesea la televizor, dar nu ti-ai dat seama cat de multe trasaturi fizice au in comun. De aceea, am intocmit o lista cu cele mai cunoscute vedete din Romania si sosiile lor.


Ai stat vreodata sa privesti cu atentie trasaturile celor mai populare vedete din Romania? Ai observat ca unele dintre ele seamana atat de bine incat ar putea sa fie surori?

Daca nu ai acordat niciodata suficient de mult timp acestor asemanari, iti venim in ajutor. Iata o serie de vedete din Romania care seamana desi nu sunt inrudite:

1. Andra si Ruby

Stim ca in ceea ce priveste stilul vestimentar si muzical nu au nimic in comun, dar in momentul in care imbraca rochii elegante, Ruby seamana destul de mult cu jurata de la Romanii au Talent.

2. Laura Cosoi si Delia

Au recunoscut-o pana si ele. Blonde, cu ochii deschisi la culoare si siluete suple, cele doua ar putea fi surori.

3. Ilinca Vandici si Adina Postelnicu (Heaven)

Poate ca acum asemanarea nu mai este la fel de izbitoare intrucat Ilinca si-a inchis parul la culoare. Pe vremea cand era blonda insa, ea aducea foarte mult cu Adina, lidera trupei Heaven.

4. Andreea Marin si Lavinia Parva

Ce comentarii am putea face in acest caz?

5. Anca Serea si Ruxandra Bar

Cu un look exotic, sexy, dar totodata elegant cele doua mari frumuseti ale Romaniei seamana. Sigur, Ruxandra are buzele mai mari si mai senzuale, insa chiar si asa, cele doua arata extrem de bine.

6. Iulia Vantur si Lora

Blonde, suple cu o structura osoasa bine conturata, Iulia si Lora prefera culoarea rosie, care le si avantajeaza de altfel.

related posts

Modifică setările cookies