Sebastian Stan, mesaj emotionant. Reactia actorului roman devenit celebru in SUA cand a vazut imagini de la proteste


Protestele din Romania au atras atentia nu doar marilor televiziuni din intreaga lume, ci si a celebritatilor. Nume importante din showbiz, ca Sebastian Stan si Serj Tankian, si-au exprimat respectul fata de reactia poporului la gesturile politicienilor.


Sebstian Stan, romanul devenit celebru la Hollywood datorita productiilor Marvel si a aparitiilor in filme de Oscar, a distribuit in urma cu putin timp o imagine de senzatie din timpul protestelor, precum si un mesaj emotionant.

Starul nascut in Constanta a preluat pe Instagram  o poza cu cei 280.000 de oameni care si-au aprins telefoanele in Piata Victoriei din Bucuresti si a scris in descrierea ei: "Romania. Chiar acum. Aici m-am nascut." 

 

Romania. Right now. This is where I was born. #resist #romania???????? #mybloodisyourblood

A photo posted by Sebastian Stan (@imsebastianstan) on


Mesajul a fost insotit de hashtag-urile "rezist", "Romania", "sangele meu e sangele vostru". Peste 139.999 de like-uri a primit starul pentru poza si mesaj.


La randul sau, Serj Tankian, solistul trupei System of a Down, a dat share pe pagina lui de Facebook unei stiri despre abrogarea ordonantei privind modificarea codurile penale si a atasat mesajul "Asa se castiga luptele impotriva legilor nedrepte. Felicitari poporului roman!." 

related posts

Modifică setările cookies