Interviu Simona Pătruleasa: ”Când o să ies eu la pensie, o să am mai mult timp pentru acest hobby al meu”


Simona Pătruleasa a vorbit cu Perfecte.ro despre ritualul ei de frumusețe, cum se menține în formă, ce relație are cu fiica ei, Ingrid, dar și ce își dorește să facă atunci când nu o să mai prezinte jurnalul. 


Cum reușești să te menții în formă? Care este regimul tău de viață ?

Nu țin nicio dietă acum, dar sunt atentă la ceea ce mănânc și consum mai puține dulciuri decât mi-aș dori. Nu prea mănânc pâine, decât dimineața, și încerc să consum multe fructe și să beau apă. Iar sport fac acasă, atât cât pot și când am timp.

Cum arată meniul tău într-o zi normală ?

Mănânc o omletă sau cereale cu iaurt la micul dejun, la prânz prefer somon cu salată și seara, o salată, iar între mese mai am anumite gustări constând în migdale, caju crude.

Obișnuiești să mănânci doar sănătos sau te mai abați de la reguli?

Mă mai abat, normal, o viață avem! Mai încerc și pizza din când în când, dar evit să mănânc de la fast food. Genul ăsta de mâncare îl încerc cam o dată pe an.  


 
Ai restricții sau ți-ai impus să te abții de la ceva anume?

Mă abțin de la dulciuri. Mi-am impus-o și mi-o impun în fiecare zi. 
 
Care este ritualul tău zilnic de înfrumusețare?

Iarna folosesc trei creme, una pentru peeling, care să îmi curețe tenul de petele cauzate de soare, o cremă pentru zi și una pentru seară, regenerantă. În rest, dimineața îmi curăț din nou bine fața, chiar dacă m-am demachiat, și seara îmi aplic o cremă hidratantă. Nu mă culc fără să mă demachiez foarte bine și să folosesc o cremă hidratantă de noapte.

Obișnuiești să ieși din casă nemachiată?

Nu, niciodată. Așa m-am obișnuit, nu ies din casă fără să îmi aplic rimel. Pot să spun că sunt dependentă de el pentru că nu îmi pot pune gene permanente, sunt alergică. Îmi place machiajul natural și, înainte de a ieși, fie și până la magazin, folosesc un gloss și puțină culoare în obraz. 

Ești de acord cu operațiile estetice?

Operații estetice sună cam dur, depinde ce înseamnă operații estetice. Eu, de când am născut-o pe Ingrid, am o fobie de ace, de operații și prefer să nu ajung la ele. Fac lucruri care să ajute pielea cât de cât la vârsta mea, ca să nu fie nevoie de bisturiu sau ace, și încerc proceduri non-invazive cum ar fi radiofrecvența. Dar nu sunt împotriva operațiilor estetice.  Este decizia fiecăruia să facă ceea ce își dorește și ce simte.
 
Ai fost vreodată nemulțumită de felul în care arăți ?

Nemulțumită e mult spus, întotdeauna am încercat să mă accept cu bune și cu rele. Am avut dintotdeauna o problemă cu cearcănele, e o chestie genetică,  și am mai încercat să mai remediez situația prin tratamente, dar m-am obișnuit și cu ele. Chiar dacă într-o zi mi se pare că se văd cearcănele mai mult, nu e o tragedie, o iau ca atare, nu fac un caz din chestia asta. 

Dacă ar fi să schimbi ceva la tine, ce anume ai schimba ?

N-aș schimba nimic, mie mi se pare că așa cum ne-a gândit Dumnezeu e cel mai bine pentru fiecare dintre noi. Mi-ar fi plăcut să nu am cearcăne,  dar... dacă le am, sunt ale mele.

Cum este Ingrid ? Ce a luat de la tine? Ce a luat de la tatăl ei?

A luat ce este mai bun de la amândoi. De la mine, perfecționismul, încăpățânarea și talentul pentru pictură, iar de la Sabin, ambiția, mintea ageră și faptul că este rațională. 

Ingrid este foarte frumoasă și ea! Se arată deja interesată de trusa ta de make-up, de dressing?

A trecut deja interesul. Pe la 4 ani, era fascinată de trusă de machiaj și își dorea să ne machieze, pe mine sau pe mama. Acum i-a pierit interesul pentru că a descoperit aplicațiile care te machiază și a constatat că mai bine îi stă nemachiată.  Cu hainele e altă poveste. Se duce, se uită la ele și spune “Asta să nu o dai, să mi-o păstrezi mie.” Când era mai mică îmi încerca pantofii, voia să fie pe tocuri, dar acum nu. Dar insistă și mă roagă să nu mă mai implic în alegerea hainelor ei, să o las pe ea să aleagă singură.

Ce îi place cel mai mult să facă la vârstă asta ?

Îi place să deseneze, ore întregi desenează. Îi place să cânte și să vorbească în engleză. Se joacă în engleză, totul e în engleză.

Pe când o expoziție de tablouri mamă-fiică?

Nu știu dacă va mai fi așa ceva, pentru că eu nu mai pictez iar ea preferă mai mult să lucreze în creion și nu îi place să îi fie admirate lucrările care, momentan, sunt doar admirate de noi și de bunici. De fiecare dată când sunt ocazii speciale, desenează pentru toată lumea câte ceva, și mie, și lui Sabin și bunicilor. Întotdeauna avem felicitări făcute de mâna ei.

Ce te vezi făcând peste 5 ani? Tot la pupitrul știrilor?

Peste câțiva ani, când o să ies eu la pensie, o să am timp mai mult pentru Ingrid și o să mă ocup în continuare de zona asta care mă pasionează acum, ca hobby, hainele. Îmi place ceea ce fac, dar sunt conștientă că, la un moment dat, va veni momentul în care va trebui să renunț la televizune și, cu siguranță, o să continui cu ceea ce am început, colaborarea cu Nicoleta.

Cred că orice femeie are un cuvânt de spus în domeniul modei, vrea să facă ceva, are un model de rochie la care s-a gândit. De când eram mică, îmi plăcea să mă joc cu materialele, iar mama m-a învățat să trag la mașină. Știu foarte bine să cos sau să trag un tiv la o rochie.

Așa a început pasiunea, făcând hăinuțe pentru păpuși împreună cu mama.  Mai târziu am creat și pentru mine  fuste, rochii, pentru că pe vremea aia nu existau ca acum numeroase magazine. De multe ori ținutele pe care le-am purtat la jurnale erau gândite de mine.
 

FULLSCREEN
Secretele Simonei Pătruleasa! Ce își dorește vedeta să facă după știri!
  • /

related posts