Secretele vestimentare ale Printesei Diana. De ce a refuzat tinutele impuse de Casa Regala


Printesa Diana nu este cunoscuta numai pentru calitatile sale umane, ci si pentru simtul sau estetic de exceptie. Lady Di este cu adevarat un style icon si reprezinta chiar si acum o sursa de inspiratie pentru designerii si pasionatii de fashion din lumea intreaga.


In epoca parului permanent, a tinutelor cu buline, rochiilor bufante si cu multe volane, Printesa Diana a avut curajul sa fie altfel. Lady Di a fost cuceriuta de tinutele care care sa-i puna in evidenta silueta.

"Si-a dat seama din fotografiile care apareau in presa ca nu este avantajata deloc de hainele largi, cu volane.", declara  Eleri Lynn, una dintre persoanle care se ocupa cu expozitia hainelor Printesei de Wales.

Hainele sofisticate, elegante si-au facut loc in dulapul Dianei, in locul tinutelor care erau atunci la moda. 


Cand a invatat regulile nescrise ale tinutelor impuse de Casa Regala, Lady Di a inceput sa le incalce. Familia Regala purta negru numai la inmormantari, insa Diana era fermecata de aceasta culoare si a inceput s-o poarte frecvent la tot felul de evenimente. Era inalta si cu parul blond, iar hainele negre ii veneau de minune.


 


De altfel, Diana a fost prima femeie din Familia Regala care a purtat pantaloni la evenimente. Ii asorta cu jachete si cravate- un outfit care este destul de indraznet chiar si in zilele noastre. 

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO de mai jos:


 

related posts

Modifică setările cookies