Secretul dezvaluit fara stirea ei. Ce vedeta de reality show este insarcinata cu al doilea copil


Se spune ca prietenul la nevoie se cunoaste, insa nu la fel stau lucrurile si in cazul starului de reality show si prietena ei cea mai buna. Aceasta a dat in vileag un secret bine ascuns al vedetei.


Potrivit radaronline.com, vedeta emisiunii “Teen mom”, Jenelle Evans, este insarcinata din nou, iar stirea este confirmata de cea mai buna prietena a ei. Tanara in varsta de 21 de ani este pregatita sa-l aduca pe lume pe cel de-al doilea copil al ei si primul al noului ei iubit, Nathan Griffith.

Starul reality show-ului MTV, care a ajuns in puscarie in vara acestui an pentru consum de droguri si al carui copil din prima ei relatie este in custodia mamei ei, nu a dorit sa se afle ca asteapta un copil, avand in vedere antecedentele ei, insa prietena ei a considerat ca secretul nu mai trebuie tinut ascuns.

Jennele Evans si noul ei iubit sunt impreuna doar de cateva luni de zile si au trecut deja prin cateva evenimente jenante impreuna. Ultimul a avut loc in urma cu doua luni, cand masina condusa cu viteza de partenerul ei de viata a fost oprita de politie.

In urma controlului efectuat de organele de politie, iubitul ei Nathan a fost arestat pentru conducere sub influenta alcoolului, iar Jennele a fost filmata de catre camerele de supraveghere din zona cum incerca sa-i explice politistului ca se grabeau sa ajunga acasa pentru a face sex.
 

related posts

Modifică setările cookies