Secretul din spatele frumusetii naturale a lui Catherine Zeta-Jones. Cum reuseste actrita perfect


La 46 de ani, Catherine Zeta-Jones arata impecabil. Fara sa fi exagerat cu metodele folosite de alte vedeta pentru a arata ca o femeie de 20 de ani, actrita este adepta trucurilor naturale de infrumusetare.


Sotia lui Michael Douglas a marturisit ca foloseste uleiul de argan pentru a-si hidrata chipul si pentru a-si mentine aspectul intinerit al pielii.

In timpul unui webchat, Catherine Zeta-Jones a vorbit despre ritualul ei de infrumusetare, dezvaluind o parte dintre trucurile de care se foloseste pentru a arata atat de bine.

"Din cauza zborurilor lungi si a programului incarcat, ajung seara la hotel, iar pielea mea pare ca un chips. Folosesc uleiul de argan inainte de culcare, iar dimineata simt pielea hidratata. In plus, consumul de apa este esential", a marturisit actrita.

In februarie 2013, actrita si sotul ei au hotarat sa se desparta pentru cateva luni, timp in care sa mediteze asupra relatiei lor si sa-si clarifice sentimentele, insa au revenit la sentimente mai bune dupa o perioada de timp. Acestia au impreuna doi copii, pe Dylan Michael (15 ani) si pe Carys Zeta (12 ani). 

In 2010, Michael Douglas a fost diagnosticat cu cancer la limba in stadiul patru, dupa ce a primit de mai multe ori un verdict gresit. 

 

Winding down from a fabulous family vacation. Hope you all had wonderful holidays. Back to reality!

A photo posted by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

related posts

Modifică setările cookies